Sportcentrum de Baalderslag /

Ricochet

Ricochet is een dynamische indoorracketsport en heeft veel raakvlakken met squash. Ricochet wordt, net als squash, gespeeld door 2 spelers op een indoorbaan. Hierbij slaan de spelers om de beurt waarbij de bal steeds weer de voormuur moet raken.

Er zijn echter een paar verschillen met squash:
· Het plafond mag ook als speeloppervlak gebruikt worden, wat een extra dimensie aan het spel toevoegt;
· Iedere ricochetbaan is high-tech en beschikt over een elektronisch scoresysteem waarop de spelers de score bij kunnen houden. Daarnaast is er sprake van een sensor waardoor via een piep wordt aangegeven wanneer de bal uit is;
· De ricochetbaan is kleiner dan de squashbaan, gecombineerd met een lichter racket en een sneller balletje zorgt dit ervoor dat er meer snelheid in het spel zit dan bij squash. Dit vraagt dus om een snel reactievermogen en zorgt tegelijkertijd voor een spectaculair en dynamisch spel.

RicochetWil je graag op een vrijblijvende en voordelige manier kennismaken met ricochet? Dan kun je gebruik maken van het starterspakket voor slechts 65 Euro. Het starterspakket bestaat uit:
· 9 x een half uur ricochetten
· 1x een ricochetles
· Een eigen riochetracket

Naast het starterspakket hebben wij een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment van ricochetartikelen, denk hierbij aan rackets, balletjes en schoenen. In onze vitrine in het centrum vind je altijd een paar aantrekkelijke aanbiedingen!

Fan van racketsporten? Kijk ook eens onder ‘Sportaanbod’ bij onze andere spectaculaire racketsport: Squash. Moeilijk kiezen tussen deze 2 racketsporten? Via ons banenabonnement hoef je niet te kiezen en kun je beide racketsporten beoefenen!

 

Naar boven

Openingstijden

09.00 - 23.00Maandag

09.00 - 23.00Dinsdag

09.00 - 23.00Woensdag

09.00 - 23.00Donderdag

09.00 - 22.00Vrijdag

08.30 - 14:00Zaterdag